55 woorden wedstrijd

Niet dat mijn roman al af is, dat duurt nog wel even, maar omdat uitgevers vrijwel nooit iets uitgeven van iemand die nog totaal onbekend is tenzij het een geniaal werk betreft is mijn eerste plan om een geniaal boek te schrijven. Plan B is om naamsbekendheid te verkrijgen door onder andere het meedoen en winnen van verhalenwedstrijden.

Zo heb ik nu meegedaan aan een 55woordenwedstrijd in het kader van de week van het korte verhaal. 55 woorden is meer dan ik meestal gebruik in mijn ukvaesjes maar aangezien ik me nu op een roman gestort heb moet het schrijven van langere teksten geoefend worden.

De verhalen staan op de site van schrijverspunt met de titels; Schaapskleren en Onverklaarbaar bewoond.

Er mag gestemd worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.